X

Регистрация

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

 • За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

  За добра хигиена на ръцете и за меко и гладко писане.

  17.03.2021

  Новата Антибактериална химикалка на Pentel е с потвърден ефект съгласно ISO 22196 за измерване на антибактериалната активност върху пластмасите.

 • Раздаваме 20 награди за 20-тия рожден ден на Pentel EnerGel

  Раздаваме 20 награди за 20-тия рожден ден на Pentel EnerGel

  06.10.2020

  През 2020 празнуваме 20 години от създаването на уникалното течно мастило EnerGel! По този повод ще зарадваме 20 от вас с награди. Даваме ти възможност да се заредиш за учебната година с промоционален сет, включващ всички 12 цвята на ролер BL77 и един ролер с лимитиран дизайн.

 • 7 съвета за създаване на перфектния домашен офис

  7 съвета за създаване на перфектния домашен офис

  31.03.2020

  Дали в забързаното си ежедневие е имало моменти, в които си мечтал да работиш далеч от шумния офис? Мислил ли си колко повече работа би свършил в тишината и уюта на дома? Изправени пред едно от големите предизвикателства на нашия век, COVID-19, с грижа за здравето на хората около нас, все повече от нас остават вкъщи и имат възможността да изживеят мечтата си. Разбира се тези, които имат възможност да го направят. Работата от вкъщи може да бъде приятна, но как да бъдеш продуктивен и да създадеш удобство в домашния офис? Предлагаме ти няколко съвета.

 • Сигурност и безопасност в извънредното положение

  Сигурност и безопасност в извънредното положение

  16.03.2020

  За вашата сигурност и безопасност в извънредното положение, OK Office въвежда извънредни мерки за обработка и доставка на поръчките и ще работи с намален персонал в обектите си.

 • 5 готини подаръка за любимата колежка

  5 готини подаръка за любимата колежка

  04.03.2020

  Винаги можеш да избереш класиката – шоколадови бонбони и цветя, но ако искаш да си по-оригинален, тук ще ти предложим няколко варианта.

 • Каква е разликата между обикновена химикалка и ролер?

  Каква е разликата между обикновена химикалка и ролер?

  25.02.2020

  Химикалките- предмет, който използваш ежедневно и на който може би не обръщаш чак такова внимание... до момента, в който трябва да поръчаш нови химикалки за офиса и започва едно чудене между химикалки, ролери, автоматични химикалки, гел химикалки... Каква всъщност е разликата? Как да избереш? Продължавай да четеш.

 • Хартията е била вдъхновена от... осите

  Хартията е била вдъхновена от... осите

  07.02.2020

  През 18ти век използването на хартия се повишило значително с появата на вестниците, първите списания, а и за опаковане на подаръци. Дори воиниците използвали хартията, за да опаковат боеприпасите си. По онова време хартията се правела от парцали и платове- стоки, чието търсене бързо изпреварило предлагането.