X

Регистрация

полетата обозначени със звезда (*) са задължителниУсловия на доставка

Уведомяваме Ви, че сайтът прави проверка за наличностите на продуктите и Ви показва ориентировъчен срок за доставка в зависимост от локацията Ви към момента на потвърждаване на Вашата поръчката.

Наш оператор ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!


Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа, с доставка в населени места с обекти на ОК Офис и за суми над 36 лв. с ДДС, ще бъдат доставени БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден. При поръчки на стойност до 36 лв. с ДДС се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв. с ДДС.

Населените места с обекти на OK Office може да видите на www.okoffice.bg/kontakti/


В останалите населени места на страната доставката се извършва с куриер за сметка на получателя. При обработване на поръчката наш оператор ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми за стойността на куриерската услуга, която следва да заплатите и за да потвърдите изпращането на поръчката.


Поръчки направени в събота и неделя или в официални почивни дни, ще бъдат обработени в първия работен ден след тях.


Начини на плащане:

  1. Наложен платеж: Сумата на поръчката се заплаща на куриера в момента на получаването й.
  2. Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Офис Консумативи“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
  3. ePay.bg: За да заплатите покупката си чрез този метод, е необходимо да имате валидна регистрация в системата за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет ePay.bg.
  4. Плащане с кредитна или дебитна карта: Плащането се поддържа в онлайн магазина на OK Office.