X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителниУсловия на доставка

Уведомяваме Ви, че сайтът не прави проверка за наличностите и количествата на продуктите към момента на Вашата поръчка! Наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да потвърди дали поръчаните стоки могат да Ви бъдат доставени, а в случай на невъзможност – да Ви предложи алтернативни продукти със същото или подобно предназначение като избраните от Вас!


Условия за доставка:

Всички поръчки, направени до 14.00 часа в работни дни и за суми над 36 лв. с ДДС, ще ви бъдат доставени от „Офис консумативи“ ООД БЕЗПЛАТНО в рамките на следващия работен ден в следните населени места:

 1. гр. Варна;
 2. гр. Велинград;
 3. гр. Пещера;
 4. гр. Пловдив;
 5. гр. Попово;
 6. гр. Разград;
 7. гр. Русе;
 8. гр. Самоков;
 9. гр. София;
 10. гр. Стара Загора;
 11. гр. Търговище;
 12. гр. Чирпан,

както и в близките до тях населени места.

За гр. Бургас и близките населени места, за суми над 60 лв. с ДДС, „Офис консумативи“ ООД доставя БЕЗПЛАТНО в дните вторник и четвъртък.

При поръчки на стойност до 36 лв. с ДДС в рамките на изброените населени места се заплаща допълнително транспортна такса в размер на 6 лв. с ДДС.


В останалите населени места на страната доставката се извършва единствено с куриерска фирма "Спиди" до 3 работни дни след датата на поръчката. Доставката е за сметка на получателя. Преди обработване на поръчката сътрудник на „Офис консумативи“ ООД се свързва с получателя с цел да го уведоми за стойността на куриерската услуга, която получателят следва да заплати.


Начини на плащане:

 1. Наложен платеж: Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Ние ще Ви се обадим през деня между 10:00 и 17:30 часа за потвърждение на посочения от Вас телефон. Заедно с поръчката можете да получите и данъчна фактура.
 2. Банков превод: При избор на този начин на плащане е необходимо да осъществите банков превод по сметката на „Офис Консумативи“ ООД. Поръчката Ви ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.
 3. ePay.bg: За да заплатите покупката си чрез този метод, е необходимо да имате валидна регистрация в системата за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет ePay.bg.
 4. Плащане с кредитна или дебитна карта: Плащането се поддържа в онлайн магазина на Офис консумативи ООД.