X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

ИНТЕРАКТИВНА ДЪСКА DUALBOARD 1279 79"

Рейтинг:
Изпрати на приятел Разпечатай

Код: #28254

Интерактивната бяла дъска DualBoard 1279 се отличава с изключителна надежност и стабилна работа при високи натоварвания. Електромагнитната технология не се влияе от пряка светлина, силни шумове, вибрации и други неблагоприятни условия на средата, запазвайки високо ниво на прецизност и точност.

Устойчивата повърхност позволява употребата й с борд маркери, когато не се използва в интерактивен режим, като на практика тя изцяло заменя бялата дъска в класната стая.

Многократно награждаваният интерактивен софтуер Workspace® v.10, който включва интуитивни инструкции за преподавателите, стотици снимки и ресурси за създаване на интерактивни презентации, подготовка на тестове и пакет от лесни за употреба флаш анимации, се обновява и допълва постоянно, за да съответства на развитието на съвременните комуникации и технологии.

С него лесно могат да се нанасят или подчертават коментари и забележки върху презентация или документ, създадени с друга програма, като в последствие дава възможност да се отпечатат или изпратят по електронната поща уроците заедно с нанесените бележки по тях на учениците, които отсъстват.

Безплатното мобилно приложение Workspace Connect позволява дъската да се управлява от всяко място в стаята посредством обикновен таблет или смартфон.

Другите предимства на интерактивната дъска ключват прецизно разпознаване на ръкописен текст, възможност за работа на двама потребителя едновременно с включените в комплектацията 2 писалки, разнообразие във възможностите за монтаж (скоби за окачване на стена, стенд на колелца за мобилност или комбинирани стойки с рамо за проектора), възможност за поръчка на опционален безжичен модул за връзка с компютъра.

NO NAME
1378.80лв с ДДС
1149.00лв без ДДС
Прикачени файлове: 1. DualBoard 1279

Технология: Електромагнитна
Размер, формат: 79" диагонал, 4:3
Работна площ: 173,5 х 134 см.
Резолюция: 46 500 X 62 000
Скорост на проследяване: 250 инча/секунда
Интерфейси: сериен (RS-232) и USB, Wireless RF - опция
Драйвери: Windows (7/8/10), Max OS X и Linux

Стоки от същата категория

Виж всички