X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

КОМПЛЕКТ МФУ СТРУЙНО EPSON L6160 MI LAMP

Рейтинг:
Изпрати на приятел Разпечатай

Код: #32637

Мултифункционално мастиленоструйно устройство Epson L6160 + Xiaomi Mi LED Lamp

Осветление от ново поколение.
Mi LED Desk Lamp е специално разработена за намаляване на трептенето на светлината, което причинява умора и други вредни ефекти върху очите.

Можете да регулирате цвета на светлината и яркостта според вашите нужди или да изберете от 4-те предварително зададени режима на осветление, които отговарят на различни потребителски изисквания.
Всички тези функции се побират в елегантен и красив метален корпус, който е изключително издръжлив и проектиран с прецизност.
4 различни режима за осветление.
Свалете приложението, с което можете да управлявате и избирате от 4-те режима.
1.Режим фокусиране:
Можете да персонализирате периодите за фокусиране или почивка, като превключите към различни режими на светлина.
Режимът фокус възприема техниката на Pomodoro, която помага на потребителите да станат по-продуктивни и предпазват очите.
Той използва таймер, за да прекъсва работата на интервали, което помага на хората да станат по-ефективни и добавя чувство за постижение.
2.Режим четене:
Режимът избира най подходящата сила и вид светлина на-близка до естествената, за да може дори и при продължително четене да не се натоварват очите.
3.Режим за работа с компютър:
Предпазва очите от вредното излъчване на екрана. Регулира температурата на цветовете както и нивото на синята светлина, пригаждайки светлината към човешкото око.
4.Режим за деца:
Специално адаптирана светлина към детските очи.
Тази светлина е разработена по специални стандарти, предпазва детските очи от потенциални заболявания и ввреда на очите.

EPSON
784.68лв 570.00лв с ДДС
653.90лв 475.00лв без ДДС
Добави в любими