X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

МФУ СТРУЙНО EPSON L3050 ECOTANKS

Рейтинг:
Изпрати на приятел Разпечатай

Код: #30358

Мултифункционално устройство Epson L3050

Печат без касети с мастило
Решение за безпроблемен печат на ултраниска цена - за домашни потребители, които имат нужда от компактно решение „3 в 1“ с Wi-Fi и мастило, достатъчно за до 2 години.

Търсите принтер за безпроблемна работа и с ултраниска цена за страница? EcoTank ITS „3 в 1“ от Epson е идеално решение за домашни потребители с нужда от по-големи обеми. Компактният мастиленоструен принтер може да намали разходите за печат с до 90%, тъй като се предлага с мастило, достатъчно за до 2 години в кутията. Той е надежден благодарение на авангардната стационарна печатаща глава Micro Piezo, а за пълно спокойствие има и гаранция.

Ултраниска цена
Знаете ли, че принтерът EcoTank ITS от Epson може да намали разходите Ви за печат с до 90%? Предлага се с бутилки с мастило с голям обем, достатъчни за отпечатване на до 13 000 черно-бели и 6 500 цветни страници. Това означава ултраниска цена за страница.

Печат без касети с мастило
Когато мастилото свърши, това може да е изнервящо. Дори да имате резервно, смяната на касета отнема време. Ако ситуацията у дома е натоварена, а трябва да разчитате на принтер, има лесно решение. Принтерът EcoTank ITS от Epson има система с резервоар за мастило с ултрависок капацитет, която напълно премахва нуждата от касети и се предлага с мастило, достатъчно за до 2 години.

Компактен и лесен за работа
Ние смятаме, че печатането трябва да е лесно и безпроблемно. Затова системата с резервоар за мастило е напълно интегрирана и се настройва лесно. Също така е компактна, за да може лесно да се използва у дома.

Мобилен печат
Благодарение на Wi-Fi, модел L3050 може да отпечатва документи от смартфон или таблет, с помощта на безплатното приложение Epson iPrint4 . Може дори да получава файлове от почти всяко място на света с Epson Email Print4.

Спокойствие
Принтерът EcoTank ITS е създаден специално, за да предложи дългосрочно решение за печат. Той гарантира постоянни и надеждни резултати благодарение на авангардната стационарна печатаща глава Micro Piezo и оригинално мастило от Epson. Предлага се със стандартна гаранция от 1 година и възможност за до 3 години промоционална гаранция.

EPSON
311.88лв с ДДС
259.90лв без ДДС
Добави в любими

Формат: A4
Скорост при принтиране цветно: 5 Страници/мин.
Скорост при принтиране черно: 10 Страници/мин.
Резолюция при печат: до 5760 x 1440 dpi
Резолюция при сканиране: 1.200 DPI x 2.400 DPI
Резолюция при копиране: 1200 x 2400 dpi
Мрежа: USB, WiFi
Консумативи: Включена черна бутилка за 13.000 страници; Цветни 6.500 страници
Гаранция: 12+24 месеца