X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО УСТРОЙСТВО EPSON L6190

Рейтинг:
Изпрати на приятел Разпечатай

Код: #31107

ECOTANK ITS L6190
Печат без касети с мастило
Следващото поколение на бързите устройства „4 в 1“ се предлага много възможности за свързване, тава за хартия за 250 листа, възможност за двустранен печат и 6,1 cm LCD екран.

Намалете разходите за печат с устройството EcoTank ITS „4 в 1“ без касети от Epson. Благодарение на включеното мастило за 3 години2, с този мастиленоструен принтер получавате ултраниска цена на страница. Може да отпечата до 14 000 черно-бели и 11 200 цветни страници. С гама от бизнес функции, включително Wi-Fi, двустранен печат, тава за хартия с предно зареждане за 250 листа, автоматично документоподаващо устройство (ADF) за 30 страници и висока скорост на печат от 15 стр./мин.

Ултраниска цена
Благодарение на иновативния си дизайн, принтерът EcoTank ITS може да намали разходите за печат със средно 90%. Той има система с резервоар за мастило с ултрависок капацитет, която напълно премахва нуждата от касети, и се предлага с мастило, достатъчно за до 3 години . Предлагат се икономични бутилки за презареждане.

Печат на хиляди страници
Повече разпечатки между презарежданията. Благодарение на включеното мастило, принтерът може за отпечата да 14 000 черно-бели и 11 200 цветни страници.

Открийте следващото поколение
Тъй като резервоарът за мастило се намира в предната част, EcoTank ITS е по-компактен и лесен за работа от когато и да било преди. Има и подобрена система за пълнене с мастило и нови бутилки, специално проектирани, за да се намали рискът от разливане. Новите бутилки имат механизъм, който гарантира, че единствено правилните резервоари се напълват с мастило от съответния цвят.

Функции за бизнес качество
Стационарната печатаща глава PrecisonCore и оригиналното пигментно черно мастило от Epson гарантират отчетлив и ясен текст. Той е предназначен за бизнес - с тава за хартия за 250 листа, двустранен печат, автоматично документоподаващо устройство (ADF) за 30 страници и висока скорост на печат от 15 стр./мин. Предлага се със стандартна гаранция от 1 година и възможност за до 3 години промоционална гаранция.

Печат без настолен компютър
Благодарение на Wi-Fi и Wi-Fi Direct, можете да изпращате документи за печат от смарт устройства с помощта на безплатното приложение Epson iPrint. Принтерът може дори да получава файлове от почти всяко място на света с Epson Email Print.

EPSON
При запитване
Добави в любими

Формат: A4
Скорост при принтиране цветно: 20 стр./мин.
Скорост при принтиране черно: 33 стр./мин.
Резолюция при печат: 4800 х 1200 dpi
ADF 30 листа
Резолюция при сканиране: 1200 х 2400 dpi
Факс: Да
Мрежа: WiFi, Ethernet, USB, Wi-Fi Direct
Консумативи: Черен за 14000 копия, цветен за 11200 копия
Двустранен печат: Да
Дисплей: Цветен, Диагонал: 6,1 cm

Стоки от същата категория

Виж всички

МФУ СТРУЙНО HP INK TANK 319

Рейтинг:
При запитване

МФУ ЛАЗЕРНО ЦВ. XEROX VERSALINK C405

Рейтинг:
При запитване

МФУ ЦВЕТНО ЛАЗЕРНО HP LJ M477FNW CF377A

Рейтинг:
При запитване

ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ BROTHER TD-2020

Рейтинг:
При запитване

ПРИНТЕР ЦВ. ЛАЗЕРЕН XEROX VERSALINK C400

Рейтинг:
При запитване