X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

ПРИНТЕР ЗА ЕТИКЕТИ BROTHER QL-810W

Рейтинг:
Изпрати на приятел Разпечатай

Код: #28094
Доставка : 3 работни дни

Печатайте етикети според вашите изисквания
Разработен за употреба в натоварения офис, този етикетен принтер е лесен за настройка и използване. Използвайки същата технология като при USB флаш памет, просто свържете устройството с вашия PC или Mac, и стартирайте вградения софтуер без да е необходимо да инсталирате драйвери за принтер. За повече опции за дизайн и печат на етикети, инсталирайте безплатния софтуер P-touch Editor, както и драйверите, за да печатате напълно персонализирани етикети, съдържащи текст, рамки, баркодове и изображения. Също така лесно можете да споделите принтера с други потребители, чрез вградената безжична мрежа, използвайки вградения софтуер P-touch Editor Lite LAN.

Безжична мрежова връзка и AirPrint съвместимост
Наличието на USB, Wi-Fi и AirPrint ви дава голяма гъвкавост при избор на решение за печат, както и лесно интегриране във съществуващата офис среда.

Печат от Microsoft Office и бази данни
Добавката на P-touch Editor add-in за Microsoft Office ( Само за Windows) ви позволява да изберете и отпечатате съдържание директно от Word, Excel и Outlook, само с няколко клика! Или ако имате запазен текст в Excel или .csv файл, можете да го импортирате в P-touch Editor.

Широка гама от етикети за различни приложения
Серията етикетни принтери използва лентите DK. Налични са няколко варианта:
Предварително оразмерени самозалепващи се етикети от хартия или пластичен филм.
непрекъсната самозалепваща се лента, от хартия или филмирана лента, със зададени от вас размери (до 1 метър). Незалепващи етикети, идеални за разписки или обозначителни баджове. Самозалепващи, лесни за отлепяне етикети.

Печат на всякакви размери етикети,в червено и черно
DK лентите са както предварително оразмерени, така и непрекъснати, като чрез вграденият нож, можете да зададете определена дължина за всеки етикет (до един метър). А сега можете и да подчертаете важната информация, като направите текста в червено*, например срок на годност, алергени или друга важна информация..
*Изисква се DK-22251

Печат от PC, Mac, iOS и Android устройства
Безплатното приложение за дизайн на етикети P-touch Editor за PC и Mac ви позволява да добавяте текст , изображения, баркодове и рамки върху вашите етикети. А чрез безплатното мобилно приложение iPrint & Label за iOS и Android, създавате и печатате безжично етикети от вашето мобилно устройство.

BROTHER
383.88лв с ДДС
319.90лв без ДДС
Добави в любими
Прикачени файлове: 1. Представяне

Директен термо печат
Печат едновременно в червен и черен цвят (изисква се специална лента)
Ширина на лентата до 62 мм
Работа с предварително оразмерени и непрекъснати (DK) ленти
Печат на баркод
Безжична мрежа IEEE 802.11 b/g/n
Размери: 125mm (W) x 234mm (D) x 145mm (H)
Стандартна скорост на печат 176 мм/секунда