X

Регистрация

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

ПРОМОЦИИ

Бяла копирна хартия >> Промоция

Специални предложения на бяла копирна хартия за принтер. Формат А4, опаковка 500 листа.

The world of CHERRY

Клавиатурите и мишките CHERRY са свръхмодерни, с най-високо качество и изключително издръжливи. Те могат да се използват както за игри, така и за офис и други мултимедийни приложения. Усетете...

Време за кафе Dolce Gusto >> Промоция

Качество и стил, процеждащи се във всяка глътка от напитките с кафе Dolce Gusto. Разнообразие от вкусове на едно място. Избери твоя и поръчай онлайн.

Офис столове >> Промоция

Столове за дома и офиса, изработени от висококачествена дамаска, кожа или меш >> Избрани модели на намалени цени>> Работни • Мениджърски • Посетителски >> Разгледай и купи онлайн.

Канцеларски материали >> Промоция

Открий специалните предложения. До 50% отстъпка на канцеларски материали, средства за презентация и офис техника (ламинатори, шредери и др.) >> Безплатна доставка за поръчки над 36 лв. > Избери и...

Принтери >> Промоция

От базови модели принтери до принтери 3 в 1 за малкия, среден или голям бизнес. Избери правилния принтер според нуждите си.

Метални шкафове и гардероби >> Промоция

Съхранете сигурно документите и ценностите си с металните шкафове и гардероби сега на специални цени. До 61% намаление. Виж всички предложения тук.

Разпродажба

Продуктите са в ограничени количества и не са налични във всички обекти на OK Office! | Разпродажбата е до изчерпване на наличностите.