X

Създаване на потребител

полетата обозначени със звезда (*) са задължителни

Специални предложения

За моментите, които имат значение

Открийте неустоимите летни оферти с Double A Premium с освежаващите нови напитки Nescafe, здравословните зърнени закуски Fitness, надуваеми дюшеци със забавен, свеж дизайн или цветните шарени възглавки. Тук ще откриете и още много предложения за вашия офис - от химикалката до стола, от хартията до принтера!

Компютърни аксесоари с до 50% отстъпка!

Слушалки, тонколони, UBS памет, камери, зарядни, външни батерии, мишки, клавиатури, раници...

Разбиващи цени на офис техника

Време е за смяна на старото устройство? Търсите възможно най-изгодното предложение? Тук ще откриете атрактивни или направо разбиващи цени на принтираща техника и ще можете да изберете ново си устройство сред многото предложения :) А ако случайно не го откриете - винаги може да се свържете с наш търговски представител....

Надежност, функционалност, сигурност, удобство, престиж

За да бъде Вашият офис едновременно престижен и комфортен! Голям избор от предложения за всеки вкус.

Цени, на които не можеш да устоиш

Химикалки, ролери, текстмаркери, автоматични моливи, гуми и графити, класьори и джобове, клипборд, коректори, перманентни и борд маркери, макетни ножове и ножици, перфоратори и телбоди, и какво ли още не...

Разпродажба на избрани продукти

Подуктите са в ограничени количества и не са налични във всички обекти от веригата ОК Офис. Доставката е според Условията на доставка на ОК Офис, обявени на сайта.

ИНТЕРАКТИВНО ОБУЧЕНИЕ

Тук ще откриете всичко, което ви е необходимо за съвременно интерактивно обучение. Новите технологични решения за въвеждане на учебния материал водят до постигане на максимален резултат от обучителния процес.

Продукти в промоция

Виж всички

Промоционални кампании